Emri me i njohur ne basketbollin e femrave te klubit Vllaznia sigurisht qe eshte ai i Xhuli Shestanit. Kjo eshte nje sportiste e cila ka lene gjurme me lojen e saj per vite te tera dhe jo me kot, klubi shkodran eshte krenuar gjithmone me te.