Per te gjithe ne, eshte nje humbje e madhe. Jo vetem per familjen e tij. Zamir Shpuza eshte pjese e rendesishme e historise se Vllaznise, e futbollit shkodran dhe atij shqiptar. Ndarja para kohe nga jeta, natyrisht qe ka shkaktuar nje keqardhje te madhe tek te gjithe. Askush nuk mund ta ktheje me ne jete e per kete, te gjtihe ndjehen keq. Tutoja iku para kohe dhe kjo eshte e pafalshme megjithate la pas nje kujtim te bukur. Jo vetem sportiv por edhe njerezor. Prandaj nuk na mbetet gje tjeter veç t’i themi: “Pushofsh ne paqe Zamir Shpuza”.