Ditën e nesërme në Tiranë do të zhvillohet kampionati kombëtar i taekondosë. Krahas ekipeve të tjerë, në të do të marrë pjesë edhe Vllaznia taekondo, madje me një ekip shumë të kompletuar, në përbërje të të cilit do të jenë plot 27 sportistë nën drejtimin e trajnerit Elion Puka. Madje ky i fundit do të konkurojë edhe si sportist me objektiv shpalljen kampion. Edhe si ekip shkodranët do kenë pretendime aq më tepër pas fitimit të Kupës së Shqipërisë pak muaj më parë. Pas atij suksesi, puna ka vazhduar me intensitet dhe prandaj trajneri Puka është i bindur se paraqitja e Vllaznisë do jetë e një shkalle të lartë pavarësisht konkurrencës së fortë që pritet të ketë në këtë kampionat. Më poshtë po ju japim listën e plotë të sportistëve që do përfaqësojnë Vllazninë në këtë kampionat sipas grupmoshave dhe kategorive përkatëse ku do marrin pjesë:

KATEGORIA FEMIJE A 8-10 VJEC
Daniel Reci 10-10-2004 -25 kg
Amir Brahimi 11-5-2005 -31 kg
Raisa Sallagaj 12-5-2005. -31 kg
Rais Sallagaj 12-5-2005.. -33 kg
Arsiha Hasani 2-12-2004..-40 kg
Ermis Isaj 19-1-2005.. -40 kg

KATEGORIA PARA TE RINJ B 10-12 VJEC
Sabjan Cakaci-31 kg
Florjan Petrovic 13-4-2003.. -33 kg
Elmedin Shkreli 10-8-2002.-36 kg
Amel Ylvi Basho 8-8-2003 -48

KATEGORIA PARA TE RINJ A 12-14 VJEC
Savio Drishti 4-6-2000..-37 kg
Sidgen Galica 20-7-2001..-45 kg
Suat Hoxha 23-9-2000.-49 kg
Sead Shkreli 12-8-2000..-53 kg
Armando Doci 31-8-2000. -57 kg
Sledis Haxhija 1-8-2000. +65 kg
Jordi Gercari 21-4-2001.+ 65 kg
KATEGORIA TE RINJ JUNIOR 14-17 VJEC
Dea Terbuni 31-7-1998 .-55 kg
Elgert Cinarja -63 kg!

KATEGORIA SENIOR
Bledar Vukaj -59 kg
Vlerar Bekteshi -59 kg
Neritan Xhabija 9-6-1991.. -68 kg
Ditmir Vodinaj 9-8-1995. -74 kg
Gramoz Hasa 7-4-1993. -74 kg
Eraldo Jacaj 13-3-1990.-74 kg
Elion Puka 18-1-1987..-80 kg
Gezim Ferhati 15-6-1990..+87 kg

www.shkodrasport.com