Opinion nga Giovanni Armillotta
Goli i dytë i Francës, megjithëse është i rëndësishëm për ndryshimin-golat, unë nuk e numeroj pse ka qenë fryti i golit të parë, pa të cilit Shqipëria do të kishte barazuar. Kështu që tani ajo do të kishte pasur 4 pikë…Mos të flasim mbi barazimin e hedhur në hithërat në dy minutën e fundit kundër zviceranevët, Zvicra e formuar nga pesë futbollistë shqiptarë.

Kam gati pesëdhjetë vjet që unë ndjek futbollin shqiptar. Ndryshojnë regjimet, republikat, kohët, trajnerët, lojtarët, turnetë, funksionarët e lartë të FSHF-së dhe çdo gjë qëndron e njëjtë: Pesë minutat e fundit. Unë nuk e kuptoj pse?!