Sot do të zhvillohet shorteu për të përcaktuar grupet e kampionatit botëror që do të organizohet në Rusi në vitin 2018.Janë 32 kombëtare të kualifikuara, me pritësit, ashtu si edhe kampionët në fuqi të botës, Gjermania, Portugalia, Polonia dhe Franca të vendosura në vazon 1 për shorteun final. Ceremonia do të nisë në orën 18:00 në pallatin Kremlin në Moskë. Ndeshjet nisin nga 14 qershori deri në 15 korrik.

 

Vazo 1

Rusia (organizatorët)

Gjermania (kampionët në fuqi): FIFA 1

Brazil: 2

Portugali: 3

Argjentina: 4

Belgjikë: 5

Pololi: 6

Francë: 7

Vazo 2

Spanjë: 8

Peru: 10

Zvicër 11

Angli: 12

Kolumbi: 13

Meksikë: 16

Uruguai: 17

Kroaci: 18

Vazo 3

Danimarkë: 19

Islandë: 21

Kosta Rika: 22

Suedi: 25

Tunizi: 28

Egjipt: 30

Senegal: 32

Iran: 34

Vazo 4

Serbia: 38

Nigeria: 41

Australia: 43

Japonia: 44

Marok: 48

Panama: 49

Koreja e Jugut: 62

Arabia Saudite: 63

© shkodrasport.com