Bashkëshortet e lojtarëve janë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Ato shfrytëzojnë famën e bashkëshortëve të tyre, për tu promovuar në fusha të ndryshme.

Përgjithësitsht, bashkëshortet e futbollistëve janë modele, ikona bukurie, apo dhe aktore simpatike. Mesfushori Çesk Fabregas nuk ka bërë përjashtim. Ai është fejuar me modelen Daniella Semaan, e cila është 12 vite më e madhe se ai.

Ajo ka lindur në Liban dhe është mamaja e 5 fëmijëve.

Por pavarsisht moshës, ajo është një konkurente e denjë për modelet e tjera, të cilat janë shumë herë më të reja se Semaan.newsport.al