Manchester City janë në bisedime për blerjen e një pjese në klubin belg KV Oostende. Udhëheqësit e Premier League tashmë kanë aksione në klube në të gjithë botën, përfshirë New York City dhe Melbourne City. Dhe tani raportet në Belgjikë thonë se pronari i Oostende, Marc Coucke, ka zhvilluar bisedime në Londër me zyrtarët e Citit për shitjen e aksioneve të tyre.

Biznesmeni Coucke ka paguar £ 72million për kampionët në fuqi Anderlecht më parë këtë javë dhe ka në plan të heqë dorë nga interesi i tij në klubin e qytetit portual.