Sërfistet australiane Ellie-Jea, Holly-Daze, Ruby-Lee dhe Bonnie-Lou Coffey më seksi se kurrë me rastin e Krishtlindjes. Në fakt, e veçanta e tyre është se janë motra dhe që të katra merren me sport, kryesisht me sërf. Ato kanë postuar në rrjetet sociale disa foto pikante, ku nxjerrin në pah format e mrekullueshme të trupit. Jo më kot ato janë etiketuar edhe “Kardashianet” e sportit.

Ellie-Jean është 23 vjeçe, Holly-Daze 19, Ruby-Lee 17 dhe Bonnie-Lou 15 konsiderohen një mrekulli në Australi dhe marrin pjesë në të gjithë turnetë ndërkombëtare të sërfit.