Ne Shkoder nuk mungojne asnjehere. E kemi fjalen per polemikat. Edhe sot keshtu ka ndodhur dhe kjo eshte reflektuar edhe ne shtypin sportiv. Por me shume vemendje ka marre edhe miqesorja e djeshme ndaj Vllaznise B. Keshtu, “Sport Ekspres” vjen me titullin “Shkodranet te tjetersuar, Gjoken e bindin blerjet”. Por sakaq, polemikat nuk mund te mungojne ne Shkoder dhe kjo reflektohet me se miri ne faqen e pare te gazetes “Panorama Sport” ku eshte artikulli me titull:

“Plas tek Vllaznia, drejtori kunder trajnerit Gjoka per nje talent”. Mesa duket polemikat ne klubin shkodran nuk do te mungojne asnjehere. Por per me teper, lexoni me poshte faqet e para te gazetave te sotme sportive: