Fotografja e famshme Dominika Cuda ka bashkuar të gjithë sportistët në botë për të realizuar një kalendar elektrizues bamirësie.

“Ky është edicioni i tretë i kalendarit sportiv, kështu që ishte më e lehtë për të bashkëpunuar me personat që pranuan të bëheshin pjesë e këtij projekti.

Atletët më kontaktuan dhe më thanë që donin të merrnin pjesë. Natyrisht që i mirëprita dhe gjithçka shkoi mirë”- tha Cuda për Bored Panda.

Ajo tregon më tej se e ka financuar e vetme projektin, pa pasur mbështetjen e asnjë sponsori.

Edhe pa fonde, Dominika nuk e humbi shpresën dhe vazhdoi të punën e saj për t’a realizuar me sukses setin fotografik, që siç mund ta shikoni edhe ju, ka dalë tejet i bukur.

“Një lloj forme ndihme për ata të cilët dëshirojnë të ndjekin ëndrrën e tyre në sport, por që nuk kanë mundësi mjaftueshëm pasi nuk i financojnë”- ka thënë Cuda.

Atletë, balerinë dhe sportistë të tjerë i janë bashkuar këtij projekti, duke pozuar nudo për kalendarin artistik. /EDS/