Ka startuar pak minuta me pare ne “Reshit Rusi” ndeshja VllazniaB- Beselidhja.

Ajo qe bie ne sy ne formacionin shkodran eshte prania e Krymit dhe Çinarit.

Ata kane qene te ndeshkuar me kartona dhe per kete arsye nuk kane mundur dot te jene ne Lushnje me ekipin e pare por sipas rregullores lejohet te luajne nje kategori me poshte.

Pritet qe ata te japin kontributin e tyre per ekipin e drejtuar nga trajneri Kraja per te fituar. Daj lezhjaneve.