Ndeshja e sotme që luhet në Lushnjë konsiderohet shumë vendimtare për ecurinë e mëtejshme të Vllaznisë në kampionat.

Asaj i bën punë vetëm fitorja në këtë takim dhe këtë e kanë të qartë të gjithë në kampin shkodran.

Edhe në faqet e para të gazetave, vlerësohet shumë e rëndësishme kjo ndeshje për kuqeblutë.Kështu, në faqen e parë të gazetës “Sport Ekspres” është artikulli me titull: “Vllaznia- Gjoka në ditën e së vërtetës: Fitore, nuk ka rrugë tjetër!”.

Ndërkohë në faqen e parë të gazetës “Panorama Sport” është artikulli me titull: “Vllaznia i luan të gjitha”. Por për më tepër lexoni më poshtë faqet e para të gazetave sportive të ditës së sotme: