Brilant. Kjo është fjala e duhur për të përshkruar golin që sapo ka shënuar mesfushori i Brighton njaj Stoke në ndeshjen e javës së 27-të të Premier League.

Goli është tepër i veçantë për mënyrën e ekzekutimit, dhe meritat nuk janë vetëm të Jose Izquierdo-s por edhe i dy lojtarëve të tjerë që kanë kombinuar me të përpara se ai të vendosej në zonë dhe të godiste topin në rrjetë.