Kuqeblutë pasditen e sotme duhej të ishin në fushën e stërvitjes në Golem për të zhvilluar seancën e rradhës stërvitore por në fakt nuk do të ndodhë kështu.

Stafi teknik ka ndryshuar planet teksa ekipi ka kaluar në palestër duke e zhvilluar aty seancën e rradhës.

Një ndryshim i tillë me shumë mundësi ka ardhur për shkak të reshjeve të shumta të shiut që kanë rënë gjatë gjithë ditës në Shkodër.

Disa nga futbollistë po kalojnë një gjendje gripale dhe kjo ka bërë që stafi të bëjë kujdes.

Përpos këtij fakti, edhe shtyrja e ndeshjes me Teutën për të hënën do t’i japë mundësi Vllaznisë ta përgatisë më në qetësi këtë sfidë.
© shkodrasport.com