Asnje fjale, asnje rresht per Vllaznine ne faqet e para te gazetave te sotme sportive.

Nuk ndodh per here te pare dhe prandaj nuk duhet te shqetesohemi me kete gje.

Ne fund te fundit ne kampin shkodran dje nuk ka patur asnje zhvillim, prandaj dhe ndodh kjo.

Por gjithsesi, lexoni me poshte faqet e para te plota te gazetave te sotme sportive: