Nuk kanë fund problemet në Kategorinë e Dytë. Kësaj here në mes futet e dhe politika.

Bëhet fjalët për një deputet i cili po kërcënon zyrtarët dhe lojtarët e Këlcyrës që të tolerojnë ndeshjen ndaj Tepelenës.

Lajmi është denoncuar nga vetë klubi këlcyriot nëpërjet një njoftimi në faqen zyrtare.

“Kf Këlcyra denoncon publikisht presionet që po ushtrohen gjatë diteve të fundit për të toleruar në ndeshjen e ditës së diel që do të luhët në Tepelenë.

Njerëz të veshur me pushtet madje deri në rang deputetësh po kercenojnë zyrtaret dhe lojtarët e KF KELCYRES.

Por ne deklarojmë njezëri dhe në një qëndrim unik që nuk do të stepemi nga këto presione apo kërcenime por do t’i denoncojmë pranë organeve përkatese.

Qellimi jonë ditën e diel do të jenë nje futboll i pastër pa tolerime. I bejme thirrje FSHF dhe gjithe mediave te jenë të pranishme ditën e diel, shkruan klubi i Këlcyrës në “Facebook”.