Raundi i dytë i “Festivali i shahut” u përmbyll sot pas dy ditëve aktivitet në Bibliotekën “Marin Barleti” me pjesmarrjen e nxënësve të shkollave 9 vjeçare dhe nxënësve të gjimnazeve të Bashkisë Shkodër.

Fitues për kategorinë e femrave:
Vend i parë Xhoana Preçaj

Vendi i dytë Xhuliana Deda

Vendi i tretë Sejda Kraja

Fitues për kategorinë e meshkujve:

Vendi parë Erjon Vogli

Vendi i dytë Dejan Neziri

Vendi i tretë Alis Shehu.

Aktiviteti zgjoi interes të gjërë dhe përveç pjesmarrjes së madhe në numër, u vërejt edhe cilësia.

Ky aktivitet u zhvilluar pak ditë para Kampionatit Botëror ku do të marrin pjesë edhe sportista të Sport Klub Vllaznia të cilët ishin pjesë edhe e kësaj gare.

Raundi i tretë do të zhvillohet gjatë muajit maj dhe do të përfshijë më të mirët e raundit të dytë si dhe ish- sportista dhe kampion të shahut.
© shkodrasport.com