Prej dy vitesh ishte shkeputur nga volejbolli pasi dha doreheqjen nga drejtimi I ekipit te meshkujve te Vllaznise.

Artan Kalaja eshte rikthyer serish tek ky sport teksa se fundmi po drejton nje ekip tjeter me te cilin padyshim qe do te synoje suksesin.

Behet fjale per ekipin e vajzave te Universitetit “Luigj Gurakuqi” te Shkodres, i cili po merr pjese ne kampionatin ne mes Universiteteve.

Kalaja eshte pedagog prane ketij Universiteti dhe i eshte ngarkuar drejtimi i ketij ekipi.

I pyetur nese kemi te bejme me nje rikthim te tij prane volejbollit, ai pergjigjet:

“Jam rikthyer por tek tek volejboli universitar. Volejbolli eshte shpirti im, nuk eshte se jam larguar nga volejbolli, thjesht jam larguar nga Vllaznia, por volejbollin nuk ma heq kush nga shpirti dhe zemra”.

www.shkodrasport.com