Ne keto momente ne fushen sportive te Golemit ka nisur stervitja e ekipit te Vllaznise.

Administratori Gjyrezi ka prezantuar para skuadres trajneri qe do ta drejtoje ekipin ne dy ndeshjet e fundit, Ervis Krajen.

Nderkohe mesohet se ai nuk do te jete i vetem ne kete detyre pasi bashke me te jane edhe nje grup trajneresh te Akademise.

Behet fjale per Altin Xhahysen, Albert Kaçin, Ideal Lekiqin dhe Admir Mehjen.

www.shkodrasport.con