Stafi dhe lojtarët e një ekipi futbolli amator është kthyer pa arsye në doganën e Kakavijës nga pala greke.

Ekipi i futbollit Antigonea ishte nisur për një ndeshje miqësore në ishullin e Greqisë Skopelo kur është kthyer pa arsye në doganën e Kakavijës.

Madje, mësohet se kapitenit të ekipit i është vendosur kryq në pasaportë, duke ia bërë ta pavlefshme.

Problemet me palen greke kesisoj vazhdojne teksa fqinjet nuk hezitojne qe herepashere te nxjerrin gjera te tilla.

Ka ndodhur edhe kete here kur ndonese ekipi ne fjale e ka patur ftesen se ku do shkonte, serish i jane nxjerre pengesa