Në fundjavë, Kamza do presë Laçin në shtëpi për të luajtur takimin e javës së 35-të të kampionatit në Superligë.

Kjo supersfidë do të ketë vëmendjen e veçantë të policisë së shtetit, e cila ka nisur me organizimin për mbarëvajtjen e këtij takimi.

Nuk dihet ende nëse do të ketë tifozë të organizuar nga Laçi, por masat janë marrë shumë më parë se dita në të cilën është vendosur të luhet ky takim.

Për eleminuar çdo incident të mundshëm, mësohet se policia e shtetit ka nisur fillimisht me kërkimin e informacioneve për të pranishmit që do të jetën në stadium.

Zbulohet se ka patur kontakt mes komiariateve për të bërë të mundur sigurimin e qetësisë dhe rendit ditën e nesërme./newsport/