Kerkesa e trajnerit te Vllaznise per futbollistet e Laçit per te dhene maksimumin ndaj Kamzes e per ta ndalur ate, eshte plotesuar prej tyre.

Jo me kot, Shtubina, Nika e Fangaj kane postuar nje foto pas ndeshjeve te sotme ku shkruajne: “Vis Kraja, te pershendesim”.

Ne fakt, ata e kane treguar veten dhe jo vetem ata por gjithe futbollistet e tjere te Laçit.

Pas fitores se tyre ndaj Kamzes sot, tashme Vllaznia ka ende shpresa per te shpetuar nga renia prej Superliges.