Ish- trajneri i Vllzanisë Hysena Dedja, i ftuar në emisionin “Fair Play” në News 24 ka thënë se bashkia i ka dhënë lekët për buxhetin, por drejtuesit kanë sjellë keqmenaxhimin në klub.

Hysen Dedja: “Ka disa vite që Vllzania luan me një psikologji tjetër. Kjo nuk ka rdhur rastësisht.

NJerëzit që janë në drejtim aty kanë krijuar një situatë të pakëndshme. Bashkia i ka dhënë lekët, por drejtuesit nuk duhen afruar më tek futbolli dhe ata janë fajtorët kryesor për këtë situatë të krijuar.

Tifozët janë shumë të rëndësishëm. Në të gjithë stadiumet e tjera le të jenë bosh, ndërsa në Shkodër jo” shprehet ish-tekniku.