Trajneri i njohur Gerd Haxhiu është i ftuar në emisionin “Rubrika Sportive” në RTSH. Gjatë emisionit Haxhiu ka thënë se fati i Vllaznisë varet nga dashamirësia e Partizanit.

“Partizanit nuk i nevojitet fitorja ndaj Kamzës. Fati i Vllaznisë varet nga dashamirësia e Partizanit. Nuk dihet kujt do ja japi Partizani dashamirësinë.”

Te jete vertete keshtu? Mbase, megjithate e merkura nuk eshte larg dhe kjo gje do shihet.