Në faqet e para të gazetave të sotme sportive, Vllaznia nuk është aspak në plan të parë.

Paçka se situata tek kjo skuadër nuk është aspak e mirë madje është shumë pranë një drame të vërtetë nëse do të binte nga Superliga.

Ndoshta qetësia e kërkuar nga ana e drejtuesve të klubit, ka rënë në dy edhe të kryeredaktorëve
të këtyre gazetave, duke vendosur edhe ata “heshtje shtypi” rreth Vllaznisë.

Në gazetat e sotme nuk mungojnë lajmet rreth kombëtares shqiptare, risive të trajnerit Panuçi në listën e tij, por edhe debateve tek Partizani apo dhe lajme rreth ekipeve të tjera të Superligës.
© shkodrasport.com