Sot është dita më e zezë e futbollit shkodran. Jo vetëm Vllaznia A, por edhe Vllaznia B zbret sot në Kategorinë e Dytë.

Për meritë sportive, ekipi i dytë i shkodranëve arriti të qëndrojë në të “Parën”, por rënia e skuadrës së parë e zbret atë automakisht në Kategorinë e Dytë.

Këtë e parashikon rregullorja dhe për fat të keq, dy ekipet e Vllaznisë do të luajnë sezonin e ardhshëm në kategoritë inferiore.