Dilema e fundit e kampionatit, ajo se kush do të shoqërojë Lushnjën në kategorinë e parë, mban pezull të gjithë.

Jo më kot, kjo gjë është pasqyruar edhe në faqet e para të gazetave sportive të ditës së sotme.

Ankth, tension, akuza dhe çdo gjë tjetër që ka të bëjë me ndeshjet Skënderbeu- Vllaznia dhe Partizani- Kamza.

Kështu, në faqen e parë të gazetës “Sport Ekspres” është artikulli me titull: “Vllaznia, dita e ankthit. Shkodranët sy e veshë tek sfida e Kamzës”.

Ndërsa në gazetën “Panorama Sport” është artikulli me titull: “Shkodra në ankth, Vllaznia me sytë nga…Partizani.

Por për më tepër, lexoni më poshtë të plota faqet e para të gazetave sportive të ditës së sotme: