Këngëtari dhe aktori i njohur Uill Smith, publikoi dje në rrjetet sociale, këngën zyrtare të Botërorit, “Live it up”, pjesë e së cilës është edhe shqiptarja e Kosovës, Era Istrefi.

Në postimin e ditës së djeshme, Uill Smill, e etiketoi Era Istrefin me flamurin e Kosovës, ndërsa sot ka bërë një ndryshim në postimin e tij, duke zëvendësuar flamurin e Kosovës me atë të Shqipërisë.

Ky detaj është nuk i ka shpëtuar mediave, dhe aktori dhe këngëtari i famshëm është duke fituar zemrat e shqiptarëve me gjestin e tij. Me siguri për Serbinë, ky veprim do quhet “provokacja”,