Për një moment, harrojeni finalen e Champions League dhe Karius.

Një portier rumun e ka çuar vonesën e lojës në një nivel tjetër. Vonesa e tij mund të quhet një udhëtim në kohë, aq shumë ka zgjatur rivënia në lojë.

Portieri vendos topin brenda zonës së vogël dhe ecën rreth 20 metra për të marrë vrull, duke hyrë edhe në dhomat e zhveshjes gati.