Ka vetëm pak ditë që është mbyllur kampionati i Superligës dhe tashmë skuadrat kanë nisur pushimet.

Edhe tek Vllaznia e njëjta situatë por në fakt ndryshimi me të tjerat është se aktualisht tek kuqeblutë ende nuk ka asnjë plan për të ardhmen.

Vërtetë ka kohë sepse kampionati i kategorisë së parë do të fillojë në shtator dhe deri atëherë ka kohë.

Megjithatë, e mira është që ekipi të mos qëndrojë shumë pushim sepse kjo është në dëm të formës së futbollistëve.

Fakti që ekipi pritet të jetë i përbërë kryesisht nga djem të rinj, do të thotë se ata kanë nevojë për punë sistematike dhe stërvitje të fortë.

Mbase deri nga fundi i qershorit do të vazhdojë kjo situatë megjithatë e rëndësishme është që drejtuesit e klubit t’i bëjnë planet ashtu si duhet sepse rikthimi në fund të sezonit është detyrë shtëpie.
© shkodrasport.com