Ka punuar per disa vite tek Akademia Vllaznia dhe po ashtu edhe tek ekipi i pare.

Eshte munduar te jape kontributin e tij per ngjyrat kuqeblu dhe padyshim qe ndjen keqardhje per renien e kesaj skuadre nga Superliga.

Duke folur ne lidhje me kete gje, Nikaj do te shprehej: “Ndiej keqardhje të madhe vetëm për tifozët e Vllaznisë, pasi janë të vetmit që vetëm kanë paguar bileta dhe taksa për të mbajtur Vllazninë, ndërsa unë dhe kolegët e mi, si dhe lojtarët e Vllaznisë vetëm kemi marrë nga klubi, qoftë rrogat, qoftë emrin e madh si ish-lojtarë ose ish-trajnerë të ekipit.

Për ta ribërë Vllazninë e madhe, duhet një president tifoz dhe largpamës sepse Shkodra është si Brazili, pasi ka super prodhim lojtarësh.