Problemet e krijuara së fundmi tek Vllaznia nuk mund të kalojnë kollaj nëse nuk ka një plan të qartë.

Një gjë e tillë është deklaruar edhe sot në median e shkruar nga dy prej ish- futbollistëve të saj, Vioresin Sinani dhe Luan Zmijani.

Njëri prej tyre i bën thirrje Bashkisë për ta lëshuar ekipin ndërsa tjetri për ta lënë vajin dhe për të menduar për të ardhmen.

Kështu, në faqen e parë të gazetës “Panorama Sport” është artikulli me titull: “Sinani: Bashkia ta lëshojë Vllazninë”.

Ndërsa në faqen e parë të gazetës “Sport Ekspres” shkruhet: “Luan Zmijani: Boll vajtuam, Vllaznia duhet të rindërtohet”.

Por, për më tepër lexoni më poshtë të plota faqet e para të shtypit të sotëm sportiv: