Arbitri i njohur i Superiores Ardian Beqiri ka postuar një foto në rrjetet sociale, ku shihet me ambasadorin amerikan Donald Lu.

Ambasadori amerikan ishte i pranishëm gjatë një ndeshjeje futbolli, ku shihet i veshur me një uniformë  të Shqipërisë , bluzë e kuqe dhe tuta të zeza, por gjithashtu edhe atlete sportive.

Pra kemi një ambasador, i cili nuk merret vetëm me çështje politike në vendin tonë, por gjithashtu e gjen kohën edhe për t’u aktivizuar me sport.