Gjyqtari kryesor Hamiti, bashkë edhe me ndihmësit e tij, ishin protagonistë në finalen mes Skënderbeut dhe Laçit, ku me një penallti tepër të dyshimtë, me Xhejms që gjendej jashtë zone, ndikuan në fitoren e Skënderbeut.

Në momentin kur po largoheshin nga fusha e lojës, trupa e arbitrave ishte e rrethuar nga rojet e sigurisë, por edhe policia.