Portieri i Liverpulit duket se ka një pasion shumë të madh për modelet.

Aktualisht mbrojtësi ekstrem i portës së të kuqve, është i lidhur me Iante Roze, një top-modele britanike shumë e famëshme dhe shumë e ndjekur në Instagram, por më parë Krius ka qenë i lidhur me Pamela Reif dhe Aneli Alpert.