Ashtu siç u paralajmeruar gjate gjithe dites se sotme, trajneri i ri i Kamzës është emëruar italiani Pietro Vjerkovud.

Emër i madh sa i përket asaj që ka dhënë në fushë, në kërkim të lavdsë së munguar si trajner, Vierkovud kërkon që të bëjë mirë te Kamza.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Kamza ka zyrtarizuar afrimin e italianit, duke theksuar se ai ka gjetur mbështetjen e presidentit Qarri dhe kryetarit të Bashkisë Mziu.

Një projekt ambicioz, pasi Kamza kërkon të përmirësojë sezonin aktual dhe ka një sezon të egër përpara, ndërsa trajneri italian kërkon të hedhë hapin e madh në karrierë.