Ditën e sotme është organizuar një turne në xhudo për moshat 6-12 vjeç.

Organizator i tij ka qenë Federata Shqiptare e Xhudos dhe në të kanë marrë pjesë të gjithë sportistët e vendit.

Ndër to, ka qenë edhe ekipi i vajzave të Vllaznisë i përbërë nga pesë sportiste.

Interesant është fakti se të gjitha ato kanë zënë vende të parë në këtë turne dhe përkatësisht:

1. Krista Kovaçi -30 kg

2. Visara Dini -39 kg

3. Griselda. Gjergji. -42 kg

4. Validia Aliaj. -48 kg

5. Kasandra Kovaçi -52 kg

Këto sportiste kanë qenë të shoqëruar në këtë turne nga trajnerët Luigj Shkoza dhe Angjelin Dedaj, të cilet u aktivizuan nga FSHJ edhe si gjyqtarë të turneut.
© shkodrasport.com