Kombëtarja Shqiptare zbret me dy pozicione në renditjen e fundit të FIFA.

Aktualisht ajo është pozicionuar në vendin e 58-të me 538 pikë.

Zbritja me dy pozicione ndodhi pas humbjes së Shqipërisë në dy ndeshjet e fundit me Kosovën dhe Ukrainën

Kosova ndodhet në vendin 141 me 197 pikë, duke u ngjitur me 11 pozicione