Lorik Cana ka shprehur ngushëllimet e tij për vdekjen e hershme të kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri.

Ish kapiteni i Kombëtares Shqiptare, shkrimin e nis me kujtimet që ka nga babai për Fadil Vokrrin.

“Jam rritur duke me treguar babi se si keni qenë zëri e nji kombi, me tregojke qe Fadili ishte i pakapshëm për të tjerët, legjendë, dhe golëshenuës fantastik!!! Humbje e madhe për të gjithë ne”.