Në Rusi po zhvillohet Kongresi i FIFA-s

Kongresi i FIFA-s do të votojë për dy ofertat që shpresojnë që të organizijë Kupën e Botës 2026: Vendet pretendente janë, Marok i cila përfshin Meksikën,

Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Ndërkohë që para fillimit të Kongresit FIFA mban një minutë heshtje për Fadil Vokrrin