Pas pak minuta në stadiumin e Moskës do të nisë ndeshja e parë e Botërorit të 21-të të futbollit, ajo në mes Rusisë vendase dhe Arabisë Saudite.

Nisur nga koefiçentët e kompanive të basteve dhe pikërisht igcbet.com, fitorja e rusëve kuotohet me 1.47.

Ndërkohë barazimi në këtë ndeshje kuotohet 4.30 ndërsa fitorja e Arabisë Saudite kuotohet me koefiçentin 9.20.

A do të ndodhë vërtetë kështu? Do jenë 90 minutat e ndeshjes së sotme ato që do të përcaktojnë edhe rezultatin e të parës ndeshje të këtij Botërori.
www.shkodrasport.com