El Bigotón Brasileño” Që nga viti 1990, ky njeri “ka inkurajuar Brazilin në të gjithë Kupën e Botës.

Por për shkak të një kanceri në 2015 ai nuk e përfundoj dot kampionatin e tij të tetë të radhës.

Por sot, atë e përfaqsojnë denjsisht dy djemt e tij që e shpëtojnë traditën familjare dhe do të jenë me Brazilin për Rusinë 2018.