Rurik Gislason është përzgjedhur nga rrjetet sociale si futbollisti me pamjen më të bukur të Botërorit.

Ai është 30 vjeç dhe luan me Islandën në Botëror. Klubi ku ai aktivizohet është modest, Sandhausen.

Ai ngjason me David Bekam, por ka nga ata që e konsiderojnë edhe më të bukur. Islandezi i ka të gjitha tiparet e një mashkulli tërheqës.

Sybojëqelli, biond dhe i gjatë. Këtë Botëror nuk ka dyshime për futbollistin më të bukur… Më poshtë foto: