Numri i shqiptarëve që luajnë në Europë dhe me klube elitare, sa vjen e shtohet. Së fundmi, është radha e një talenti nga Shqipëria U17 që ka fituar një bursë për të qenë pjesë e Çelsit U19 në Angli.

Armand Borja, është shqiptari i lindur në Angli, por me origjine eshte nga Malesia e Madhe. Prinderit e tij kane emigruar heret per ne Britanin e Madhe dhe atje ka lindur edhe djali i tyre qe sot ka po behet gjithnje e me i rendesishem ne karrieren e tij si futbollist.

Armand ka luajtur sezonin e kaluar me Çelsin U18, ku është aktivizua në një takim. Ai është vetëm 16 vjeç dhe në shtator mbush 17.

Padyshim, që kalimi i tij te U18 dhe U19 e Çelsit, është një hap i madh për sulmuesin shqiptar, duke parë edhe moshën e tij.

Grumbullimin e parë më Kombëtaren, ai e ka vitin e kaluar, kur Xhemal Mustedanagiç e grumbulloi në kuadër të grumbullimeve të vazhdueshme që bën tekniku boshnjak.