Gjyshin ia vranë serbët kur ishte 6 vjeç.

Prindërit e tij u bënë refugjatë, në një zonë lufte.

Ai u rrit me zhurmën e shpërthimeve të granadave.

Trajnerët thonin se është shumë i dobët dhe i turpshëm për të luajtur futboll.

E mbrëmë, Luka Modriq e udhëhoqi Kroacinë në finalen e parë ndonjëherë në Botëror!