FSHF me një publikim në faqen e saj zyrtare ka sqaruar publikun për të drejtën televizive të transmetimit në Kategorisë Superiore.

“Digitalb” u shpall fituesi i tenderit dhe RTSH shprehu pakënaqësinë e saj.

Megjithatë, FSHF sqaron se oferta e RTSH ishte disa  herë me e ulët se e rivalëve të tyre. Ja postimi i plotë: