Botërori i atletikës për grupmoshat deri në 20 vjeç ka sjellë një moment ku të gjithë ndjekësit e këtij sporti po tallen.

Në garë është parë një vajzë me emrin Girmauit Gebrezihar e cila është regjistruar si e datëlindjes së 21 nëntor 2001 në Federatën Ndërkombëtare të Atletikës.

Çdo gjë mund të jetë e pranueshme vetëm pamja e saj nuk tregon për 20 vjeç.

Kjo bën që të lindin dyshime mbi moshën saj si dhe ka shkaktuar shumë humor në rrjetet sociale.