Një skedinë e çmendur po qarkullon orët e fundit në rrjetet sociale. Bëhet fjalë pikërisht për një biletë të luajtur për ndeshjen finale mes Francës dhe Kroacisë, ku një tifoz që ka luajtur nga qyteti i Elbasanit, ka gjetur rezultatin e ndeshjes në kokë.

Me një koeficient të çmendur 151, tifozi ka parashikuar rezultatin 4-2 në favor të “gjelave”, ndërsa në total ka fituar 750 mijë lekë të vjetra.