Ndërkohë që edhe ky Botëror përfundoi, kanë dalë edhe formacionet më të mirë dhe më të këqinj.

Më i fundit është ai i gazetës britanike “Thë Telegraph” e cila në formcaion ka përfshirë edhe shqiptarin Shkodran Mustafi.

Portier: Feliks (Brazil 1970) Mbrojtës: Anderson Polga (Brazil 2002), Zhunior (Brazil 2002), Shkodran Mustafi (Gjermani 2014)

Mesfushorë: Simone Barone (Itali 2006), Kleberson (Brazil 2002), Aldo Donati (Itali 1936), Klaudio Borxhi (Argjentinë 1986)

Sulmues: Jezus Navas (Spanjë 2010), Bernard Diomede (Francë 1998), Stefan Guivarç (Francë 1998)