Vendimi i KAS-it për të lejuar Milanin që të marrë pjesë në kompeticionet europiane, duke se i ka dhënë një fytyrë të re kuqezinjve, të cilët tani po mendojnë për sezonin e ri dhe për merkaton.

Gjatë ditës së sotme, është emëruar dje presidenti i ri i klubit, i cili do të jetë Paolo Skaroni, ish-president i Viçencës më parë. Skaroni është emëruar si president nga shoqëria Elliot, e cila ka marrë përsipër Milanin, për ta rikthyer në nivelet që tifozët duan.

Gjatë prezantimit të tij, Skaroni është shprehu se ndihet i lumtur dhe krenar për këtë emërim, duke qenë se i shijon m shumë nga fakti se është një tifoz milanist.

“Kam pak fjalë për të përshkruan këtë ndjesi. Është një nder dhe krenari për mua që të kem këtë post. Nëse ishte nder për Roberto Kapelin, atëherë për mua si milanist, është edhe njëherë më shumë krenari. Faleminderit dhe e deklaroj të mbyllur këtë asamble“, ishin fjalët e para të presidentit të ri të Milanit. /Vipspot/